Billiga Fotbollströjor Barcelona Barn

09/03/2017 0
Barcelona 6-1 för att vinna spelet för att slutföra comeback (Stand / Review), skapade historia den största stora comeback huvudpersonen är den brasilianska Neymar, gjorde han 2 mål och skapa ett straff, och slutligen Fotbollströjor Barcelona Barn beslutat att erbjuda mirakel födelsen av mål assist. Neymar erkände efter matchen som spelas det bästa spelet av sitt liv.
 
Neymar sa efter matchen: "Det här är det bästa spelet jag någonsin spelat, på grund av denna historia in i matchen, eftersom mitt mål, eftersom jag var på samma nivå som laget är mycket bra, jag är väldigt mycket. lycklig. "Neymar är nu laget är mycket säker," Om innan matchen, tror jag att vi kan köra om, jag nu ännu mer. vi visste innan det här laget kan göra vad som helst, kan köra någon spel. vi är övertygade om att våra spelare, tror jag vårt team, kan vi göra allt. "
 
För mentaliteten av spelet, Neymar sa: "Vi har förlorat spelet i Paris, och vi spelar idag mentaliteten är inte ansvariga, vi är nöjda med en tryck spark i, vi måste spela med bollen, jag tror att vi boll laget medvetna om dessa. det är den första veckan efter att ha förlorat i Paris mycket svårt, men när vi återställt vår bästa fotboll, från början av den Fotbollströjor Barn andra veckan vi började ser fram emot det. "
 
Slutligen frågade han om Messi förnyar frågor, Neymar sa: "Leo kommer säkerligen att förnyas."