Billiga Fotbollströjor Chelsea 2016-17

23/02/2017 0
Lukaku Everton har spelat mer än tre säsonger spelade han totalt 153 gånger, poäng 78 mål i Englands spel att ha en sådan effektivitet, är det tillräckligt för att bevisa sin styrka. Diego i sommar - Costa är sannolikt att röra sig bort från Chelsea, eller ens gå Super League. Idag är det Loukakou Conti ögon över Costa ersättning.
 
Förutom att stärka frontlinjen, kommer Chelsea också att fortsätta att öka styrkan i försvaret under sommaren, och samtidigt stärka Conti mål var hans Juventus Jiujiang Bonucci. Chelsea Juventus försvarare Bonucci kommer att tävla i denna sommar. Den Conti Jiujiang, Juventus och det italienska landslaget Fotbollströjor Chelsea som har arbetat och Conti. Han anses också vara dagens fotboll, en av de mest topp försvarare.
 
Bonucci en meter höga och 90, 29 år gammal, en tid då försvarare guldålder. Under de senaste sju säsonger, är han huvud försvarare av Juventus. Redan förra sommaren, kommer Chelsea Bonucci anses nummer ett mål värvningar, the Blues men i slutändan misslyckades med att göra så han grävde. Den här säsongen, och hade Bonucci Juventus tränare Allegri i ett argument, Fotbollströjor Juventus så han kommer troligen att lämna Juventus i sommar, vilket Chelsea att se hopp om att underteckna honom.