Billiga Fotbollströjor Manchester United Barn

16/03/2017 0
Manchester United mittfältaren Fellaini gång och super tillsammans, men han valde att stanna i Manchester United. Den Fotbollströjor Manchester United Barn belgiska mittfältare, utsikterna för den egna landslaget, tillfälligt ge upp möjligheten att ansluta sig till Super League.
 
Fellaini sa: "Kina är inte min prioritet, men nästa sak jag ärligt inte kan säga vem, om jag gick till Kina för att spela, då skulle jag inte kunna senare ut för det belgiska landslaget .." Fellaini utsikterna för deras egen landslaget, inte gå med i Super League förra månaden, men hans framtid är fortfarande möjligt att åka till Kina för att spela. Det rapporterades att han och Ultra rätten till hälsa klubb tillsammans.
 
Detta är inte första gången Fellaini nära att lämna Manchester United förra sommaren, Fellaini Manchester United fotbollströjor med tryck när deras utsikter förtvivlan, han hade velat lämna Red Devils, men Mourinho lät honom att ändra sig. Fellaini sa: "Jag tror att Mourinho är en stor person, om du försöker att gå till jobbet, kommer han inte att överge dig, kommer han att skydda spelarna, jag kommer aldrig att glömma det."
 
"När tränaren Van Gaal när han sade till mig:" Du kan bo, men du är inte mitt första val, inte mitt andra val, inte ens min tredje val. "Så jag vill lämnar Manchester United, men efter ett par veckor, har saker och ting förändrats, gav Mourinho mig ett samtal före och efter starten av EM, berättade han: "inte gå, jag skulle också förvänta vad säger du," jag Mu Mourinho har en bra relation. "