Chelsea välkomnar Arsenal-utmaningen hemma

12/01/2018 0
English League Cup semifinalen första etappen av tävlingen, Chelsea välkomnar utmaningen Arsenal hemma, kryssade till resultaten av spelet 90 minuter, Chelsea faktiskt motståndare hemma 0: 0 rita för Conti, det andra benet till Assen Nöjda med vägen, så att säga Conti steg för steg till sin egen desperation.
 
Conti nyligen irriterad är han trött på käbbel med Mourinho, de två män skriker på varandra via media Med en stor poäng Manchester City har varit den ledande fallet verkar det vara i fokus för den andra halvan av Premier Leagues mest efterlängtade media . Upprätt, otålig Conti är ofta under omslaget av media med Mulberry-vindictiveness fotbollströjor med tryck, kort sagt, Conti och Jose Mourinho fienden slutade.
 
För Conti, när han kom till Premier League förra säsongen för att leda Chelsea att vinna Premiership och Manchester United hemma mot Mourinho fick en 4-0 motståndare, men de två var borta från domstolskonkurrensen Poängen på de mer attraktiva. Men det finns en knut har blivit Conti hjärta outrotliga förbannelse, detta Arsenal Mourinho vill inte nypa något slag antingen nypa, Conti händer för att verkligen bli oöverstigliga naturligt vallgrav!
 
Chelsea har hemma fördel men kan bara få en 0: 0 tråkig lägenhet, och det här är fjärde gången den här säsongen de två lagen kolliderar, det första laget i ligakampen Chelsea hem är 0 : 0, den andra omgången är fortfarande ett drag, men poängen blir 2: 2. Öppningssäsongen samhällssköld Cup fotbollskläder barn, Chelsea nederlag i straffskott.
 
I förra säsongens ligamatch slog de två lagen mot varandra, men i FA Cup-finalen blev Chelsea slagen Arsenal 2: 1, såg motståndaren vann FA Cup, du kan Att Arsenal är en torn i Condis sinne, varför inte spita ut det.
 
Jämfört med Mourinhos prestation mot Arsenal, är Conti riktigt dåligt! Mourinho Arsene Wenger ansikte Wenger är 9 segrar, 7 teckningar och 2 förluster, är Wengers största nemesis. Arsenals starka dialog denna säsong, men också mycket dålig dialog, bara för att vinna Tottenham, Chelsea faktiskt även Arsenal, som mjuka persimmons knyter, så vilken titel?