Exponering för Real Madrid nästa säsong, vill logga Di Bala

12/12/2017 0
Real Madrid för närvarande fortfarande intresserade av att underteckna Di Bala, kommer nästa säsong att försöka införa detta Juventus anfallare.
 
I sommar, Real Madrid en gång avsiktligt till 85 miljoner euro sätt billiga fotbollströjor Vill Di Bala, men i slutändan affären kunde inte slutföras. Det är värt att nämna att samma för Diba La Barca avsiktligt denna argentinska lagkamrat Lionel Messi kraftigt beröm, om Real Madrid undertecknade Di Bala är också effektivt mot Barcelona.
 
Den här säsongen, Real Madrid i Primera Liga scoring rekord är dålig och ogynnsam fram relevant, den franska Benzema ifrågasätts, en hel del förslag media Galacticos införandet av högeffektiv framåt, medan Real Madrid har också limmats Di Bala. Det är värt att nämna att denna säsong toppar Di Bala, ens sitta på bänken på Inter och stark dialog, att låta honom att återigen stå i fokus för överförings rykten.
 
Det har rapporterats att Juventus även avbrutna avtalsförhandlingar Di Bala, medan klubb vice ordförande Nedved också rakt på sak argentinare bör vara mer investeringar i utbildning: "Han är 24 år gammal, klubben har varit mycket positiv till honom, han måste göra de största ansträngningarna i utbildning och ständigt förbättra sig, återhållsamhet matchtröjor i privatlivet. Allegri är mycket rättvist för alla spelare, kommer Higuain dåligt skick vara på bänken. "