Lukaku fångade nyligen bollbristen

04/11/2017 0
Manchester United anfallaren Lukaku att acceptera "Sky Sports" intervju med brittiska medier, anfallaren Nyligen fångade sex bollar brist, har ifrågasatts av fans och media. Och genom den här intervjun, Luca biblioteket hade också att svara på detta, anser han media och fans för sin kritik av vissa tidiga, känner Fotbollströjor Manchester United han inte vill falla i den röda efter explosionen av tråget från toppen, han bara gradvis vilja att lyckas.
 
Lukaku på sommaren till 75 miljoner pounds att gå Manchester United, men efter att gå med i Red Devils, Loukakou visade snabbt sin överlägsna offensiv kapacitet, ligans sju mål i de senaste sex matcher, sju matcher i sju mål, medan det i de tidigare två omgångar i Champions League också gjorde tre mål.
 
Men efter oktober, har konkurrenssituationen Loukakou sett en nedgång i sex raka matcher, misslyckades han att bryta sig in i mål, och den belgiska anfallaren har också varit en Tucao media och fans. I en ny intervju med "Sky Sports" svarade Lukaku också.
 
"Många människor kritiserar mig när jag tror att vi bör vara på den högsta nivån, men jag är bara 24 år gammal, så vi kan inte definiera mig. Jag hoppas att ha gjort vissa framsteg varje år, i stället för att be om månen, direkt till toppen av sin karriär , Och sedan föll i botten på ett ögonblick. "
 
"Jag anser mig mycket begåvad fotboll, jag kan göra en hel del saker för Manchester United, jag kan för laget att göra mål med sin vänstra fot höger fot och huvud, och jag vill vara mer i skapandet av en fotbollsplan boll, jag vill kunna skicka fler assist. jag är för närvarande spelar för Manchester United är en stor grupp och jag är på en perfekt plattform, och har en guldålder, kom till Manchester jag ville bli en vinnare billiga fotbollströjor, jag Jag hoppas att min karriär kan avanceras till en ny nivå, säger Lukaku.
 
I helgen kommer Manchester United spela mot Chelsea på vägen, som är den tredje grenen av säsongen Manchester United i Premier League lag inför, Loukakou kan bryta bollen brist i Chelseas hårdnackad strid i det? Låt oss vänta och se.