Headlines

Real gamla kommer inte ångra att gå Real Madrid
De senaste säsongerna, Real Madrid värvningar kallas höjdpunkter hela Galacticos bänk styrka är den starkaste anspråk på hela Europa, men det finns några drag misslyckades transaktioner, till exempel i 2013 gick med i Erie Yala Mendy, nu har han fått en ny Real Sociedad tillbaka för att spela. Billiga Fotbollströjor, nu kommer att beställa den.   Sedan han började på 2013 från Real Sociedad till Real Madrid, Erie Yarra Mendy misslyckades i Real Madrid för att visa..
23/03/2017

Billiga Fotbollströjor Manchester United Barn
Manchester United mittfältaren Fellaini gång och super tillsammans, men han valde att stanna i Manchester United. Den Fotbollströjor Manchester United Barn belgiska mittfältare, utsikterna för den egna landslaget, tillfälligt ge upp möjligheten att ansluta sig till Super League.   Fellaini sa: "Kina är inte min prioritet, men nästa sak jag ärligt inte kan säga vem, om jag gick till Kina för att spela, då skulle jag inte kunna senare ut för det belgiska landslaget ....
16/03/2017

Billiga Fotbollströjor Barcelona Barn
Barcelona 6-1 för att vinna spelet för att slutföra comeback (Stand / Review), skapade historia den största stora comeback huvudpersonen är den brasilianska Neymar, gjorde han 2 mål och skapa ett straff, och slutligen Fotbollströjor Barcelona Barn beslutat att erbjuda mirakel födelsen av mål assist. Neymar erkände efter matchen som spelas det bästa spelet av sitt liv.   Neymar sa efter matchen: "Det här är det bästa spelet jag någonsin spelat, på grund av denna hi..
09/03/2017

Billiga Fotbollströjor Real Madrid
Real Madrid till Las Palmas match, det har varit många negativa straff mot Real Madrid, men Zidane avböjde att kommentera domaren efter matchen :. "Som vanligt kommer jag inte tala om domaren ämne vi inte hitta den ursäkten att se se vår prestation, jag tror att vi kan göra bättre. missnöjd med resultatet av den aktuella laget, är säsongen ibland är fallet, har detta varit 3,4 spel, men vi är inte ute efter en ursäkt domaren aspekter Fotbollströjor Real Madrid. "   ..
02/03/2017

Billiga Fotbollströjor Chelsea 2016-17
Lukaku Everton har spelat mer än tre säsonger spelade han totalt 153 gånger, poäng 78 mål i Englands spel att ha en sådan effektivitet, är det tillräckligt för att bevisa sin styrka. Diego i sommar - Costa är sannolikt att röra sig bort från Chelsea, eller ens gå Super League. Idag är det Loukakou Conti ögon över Costa ersättning.   Förutom att stärka frontlinjen, kommer Chelsea också att fortsätta att öka styrkan i försvaret under sommaren, och samtidigt s..
23/02/2017

Billiga Fotbollströjor Liverpool 2016-17
Liverpool har fallit från andra i tabellen till femte, men Henderson tror klubben är nu på rätt väg Billiga Fotbollströjor Liverpool 2016-17.   "Som spelare tar vi ansvar som vi känner som om vi har låtit oss ner, chef ner och fansen ner," Henderson sade på måndagen, som citeras av ESPN.   "Att sätta i att prestanda inte kompensera för det, men det är en början och ett steg i rätt riktning. . Nu måste vi bygga vidare på det och fortsätt "Han tillade..
15/02/2017

Chelsea vinner en ny inställning
Röd och blå London derby, denna gång med Chelseas seger i slutändan , de två sidorna i den första omgången av säsongen och inte åter iscensatt drama. Chelsea bär en dominerande topplag, har en ny inställning uppnått en seger. Taktiskt och spelarna spelar, samma sak gäller för senare Fotbollströjor Chelsea, stöder Chelsea.   Chelsea den här säsongen, låg en av fördelarna med 13-spel Winning Streak, är utgångspunkten för det förlorade mot Arsenal 0-3, fotbol..
05/02/2017

Bayern stopp återföring kund segrar
2016-17 Bundesliga vinteruppehållet slutade för första 17 första tävlingen, Bayern billiga fotbollströjor bayern munich kallt omvänd 2-1 i Freiburg, gjorde sex raka Bundesliga skapa sex säsonger i rad vunnit halva Bundesliga mästerskapet rekord . Habei Le öppning öppnas snart poäng, Levante equalizer. Pointer, hjälper Franck Ribery från bänken lore Levante, Bayern fortsatte i augusti 2010 (2-0 negativa Kaiserslautern) för nyligen främjat Bundesliga sedan vinna i rad (27 rak)...
21/01/2017

Messi gjorde 2017 orkan
Ange 2017, Messi slog det första slaget. Mot Las Palmas match, Messi satte nytt rekord, förverkligandet av La Liga 19 lag passera för att döda, medan binda Raul hålls mot 35 La Liga mål rekordet . Just nu Fotbollströjor är Messi fortfarande under inverkan av en post: kontinuerlig poäng rekord. Även i 2013, har Primera Liga i Messi skapade 21 raka matcher scoring rekord, men hans rekord i alla tävlingar scoring Matchtröjor bara 10 matcher. För närvarande, Macy sju raka matche..
17/01/2017

League Cup är mästerskapet
Manchester United kommer att vara den första etappen hemma mot Hull City i Ligacupen semifinalen. Tränare Jose Mourinho sade på denna trofé kommer Red Devils helt vinna. Mourinho själv och mycket öde League Cup har han vunnit tre gånger på Chelsea, men aldrig förlorat League Cup i de vanliga 90 minuter över bollen. Om du slår Hull City ikväll kommer Mike Mussina vara den första enskilda seger i 20 matcher i Ligacupen. "Inte att säga Ligacupen med passion, men eftersom de..
10/01/2017

Klaga inte domaren Mike Mussina
Säsongen, och alla andra inhemska motståndare under tryck i kroppen. Öppnings stadier av säsongen, ledde han Manchester City gjorde en gång en tio-spel Winning Streak, som han verkar göra människor att känna sig Manchester City kan göra samma sak. Dock kommer Manchester City svårigheter nu har sju poäng efter ledarna Manchester City en. Premier League är mycket hård, det finns sex lag som deltar i titeln ras, men har bara fyra Champions League examen. Observation av ställningar,..
07/01/2017

Mike Mussina vågade inte flytta de flesta av trumfkort
Men ändå, en 35-årig veteran, är det möjligt inom ett år bombplan i 50 ligamål, det är fortfarande en mycket hemsk sak. Kampanjen är Ibrahimovic fortfarande ganska rask prestanda, vilket återspeglas i hans förmåga att samordna huvudet. Den första halvan, Fengxian anstiftade en ganska stor offensiv hot, han fann efter punkt Mkhitaryan Armenien och sedan passera framför den högra korset, Valencia och Lingard två gånger i det förflutna rätt nära skott, inte fullständig brytn..
03/01/2017